Totalleverandør af kampagneløsninger og butikskoncepter
ImageCreator er et privatejet firma med mere end 20 års erfaring indenfor retailbranchen. Vi er vokset til at være full service-partner for verdenskendte mærkevarevirksomheder som Tivoli Audio, B&O, Carlsberg, Bestseller, Motorola.

Butiksdesign, udstillinger og displays
Med imageskabende butikskoncepter, udstillingsløsninger og kreative printkampagner giver vi kundernes brands den opmærksomhed de fortjener. ImageCreator udvikler.:

o vinduesudstillinger, salgsdisplays, udstillingsmaterialer
o instore Turnkey-solutions
o design og indretning af butikker, shop in shops og showrooms
o interaktive løsninger
o integrerede totalløsninger
o avancerede printløsninger

 

Fra idé til implementering
Da alle funktioner er samlet hos ImageCreator, kan vi tilbyde effektivitet, kontinuitet og tryghed.

Vores kunder ved at vi følger hver eneste opgave helt til dørs. Fra første ide til design, produktion og implementering. Vi sørger desuden for lagerføring, fakturering og levering direkte til kundernes forhandlere overalt i verden. Med online-bestilling og ImageCreator’s internationale netværk går det hurtigt og nemt.

Fingeren på den internationale puls
ImageCreator lever af kreativitet, viden og resultater. Vi forsker konstant i trends og tendenser, opsøger nye muligheder, afprøver nyskabende materialer og teknikker.

Idéudvikling, design, fremstilling og implementering sker i tæt, inspirerende parløb med kunderne, på tværs af landegrænser i et international miljø. Vores kunder opererer over hele verden – så det gør vi naturligvis også.